Bigarrenak
Hasteko, tripakiak eta muturrak egosi behar dira. Hiru aldiz egosiko dira, aldi bakoitzean ura aldatuta, betiere hotzetik hasi eta irakin arte. Gero, barazkiekin egosten jarri behar da, hiru ordutan zehar. Beste alde batetik, tipula eta berakatza erregosi behar dira cayennearekin.
Bestetik, piper txorizeroak ere 3 aldiz egosi, tripakiak eta muturrak bezala, eta haragia atera. Gero, tipulari piper txorizeroa bota behar zaio eta zopako ogia, eta tripakiak eta muturrak egosteko erabilitako ur pixka bat. Dena irakin eta birrindu beharra dago.
Azkenik, egindako saltsa tripaki eta muturrekin nahastu, eta egosten utzi behar da beste ordubetez gutxienez. Gero egindakoa platerean jarri.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa