Bigarrenak
Bakailoa pil-pilean eta geroko gorde. Zartagin batean baratxuria jarriko dugu eta oliba-olio zorrotada batekin gorritzen utziko dugu. Epeltzen utzi. Baratxuriak erretiratuko ditugu eta tipula eta piperra juliana erara gehituko dugu. Gatz eta piperbeltz pixka bat bota. Erne gatzarekin, bakailaoa bestela ere gazia da-eta. Guztia oso su leunean biguntzen utziko dugu, 15 edo20 minututan. Azkenik, tomatea zuritu, haziak kendu eta barazkiei gehituko diegu.
Etengabe eragin 10 minututan, eta Thermomixen puntuan jarriko dugu. Saltsa hori bakailaoari gehituko diogu.
Tipula frijituko dugu irin pixka batekin. Paper xurgatzaile batera erretiratuko dugu.
Ziazerba hostoak su bizian frijituko ditugu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa