Bigarrenak
Kazola batean, barazki guztiak bigunduko ditugu oliotan.
Gatza eta piperra botako diogu zezen-buztanari, irinetan pasatu eta kazolan jarriko dugu. Errealdi bat emango diogu guztiari.
Ardo beltza, ura eta koñaka gehituko dizkiogu. Egosi egingo dugu guztia ordu eta erdian, gutxi gorabehera.
Surtatik atera, eta hozten utziko dugu.
Saltsa irabiagailutik eta iragazki txinatarretik pasatuko dugu.
Purea egingo dugu esnea, gurina eta gatza erabiliz, harik eta krematsua geratzen den arte. Purea buztanaren gainean jarri, eta gainerre egingo dugu. Zerbitzatu egingo dugu, gainetik ardo beltzaren zukua botata.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa