Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Berdel tartarra, lima, soja eta wasabidun ozpin-oliotan, soja eta banbu kimuekin
Berdel tartarra, lima, soja eta wasabidun ozpin-oliotan, soja eta banbu kimuekin
Osagaiak
  • Berdel-solomoak, oso garbiak - 2
  • Soja - 70 g
  • Banbu-zati bat
  • Limoiak - 2
  • Oliba-olio birjina
  • Soja likidoa
  • Wasabi apur bat
Prestaketa

Brunoise eran ebakiko ditugu berdel-solomoak, hezurrik utzi gabe.

Katilu batean jarri, eta osagai hauek gehituko ditugu: soja-kimuak, banbua txikituta, limoi-zukua, oliba-olio birjina eta soja likidoa.

Beratzen utziko dugu 20 minutuan.

Plater batera atera, eta apaindu egingo dugu nahieran.

Ondoren, soja-saltsa limoi-zukuarekin eta oliba-olio birjinarekin nahastu, eta gainetik botako diogu, bai eta wasabi pitin bat ere.