Azkenburukoak
Labea 200 ºC-tan berotzen jarri.
Lapiko batean krema egiteko esnea berotzen jarri, kanela adarrarekin batera. Bitartean, arto irin findua azukrearekin nahastu eta ondoren arrautza gorringoak gehitu. Ondo nahasi eta esnea irakiten hasten denean, kanela adarra atera eta arrautzak esnetara gehitu. Irakiten utzi eta su ertainean landu 5 bat minutuz. Jarraian, arbendol irina, gurina eta rona gehitu, ondo nahasi dena eta sutatik kanpo hozten utzi.
Brick ore xaflak borobilean ebaki plater bat oinarri hartuta. Xafla bat labeko paper gainean jarri eta brotxa baten laguntzarekin, dena gurinez margotu. Jarraian, gainetik glas azukre pixka bat bota eta eta beste xafla bat gainean jarri. Hau ere gurinarekin margotu eta glas azukrea bota, eta gauza bera egin gainerako xafla guztiak jarri arte.
Arbendol krema geruza bat zabaldu brick ore gainean eta honen gainean, mandolinarekin xerra finetan moztua izango dugun mangoa jarri. Labera sartu eta bertan kozinatu 25 bat minutuz.
Agabe ziropa gainetik bota eta zerbitzatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa