Azkenburukoak
Jogurtak, bezperan, tea iragazteko erabiltzen den iragaztontzi fin batean jarriko ditugu gau guztian, daukaten ura kentzeko eta gero krematsu geratzeko.
Birrindu txokolate beltza laban baten laguntzarekin eta jarri katilu batean. Irakin esnea lapiko batean eta bota txokolatearen gainera, mugitu ondo dena desegin arte. Bete katilu batean arrautzak azukrearekin irabiatu eta ondoren, esne eta txokolate nahasketa gainera bota. Ongi nahasi dena eta iragazi jarraian.
Jarri nahasketa hori budin moldeetan eta maria bainuan jarriko ditugu labeko erretilu batean. Aluminio paperez estali eta labean egin 170ºra 50 bat minutuz gutxi gorabehera. Laban bat barruan sartu eta garbia ateratzen denean, eginda dagoenaren seinale izango da. Atera eta utzi hozten.
Birrindu txokolate zuria eta jarri esne gaingabetuarekin batera lapiko batean su motelean desegiten. Dena ondo batu zaigunean, atera eta utzi epeltzen.
Dena prest daukagunean, plater baten oinarrian kakao zuri saltsa jarriko dugu, honen gainean budina jarriko dugu eta alboan jogurt krematsua jarriko dugu intxaurrekin eta eztiarekin lagunduta.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa