Azkenburukoak
Zuringoak banandu ontzi batean eta irabiatu. Ondoren, gurina pomada puntuan eta azukrea erantsi eta dena hanasten jarraitu, zuringoak elur puntua lortu arte.
Beste ontzi batean, azukrea eta gurina nahastu eta aldez aurretik bigundutako txokolatea botatzen joan. Jarrain gorringoak gehitu eta dena ondo irabiatu. Lehenago zuringoekin lortutako merengea erantsiko diogu oraingo nahasketari. Irina eta kakaoa denaren gainean iragazita bota eta dena ondo nahastu berriz.
Moldea bete eta labean sartu 160 gradutara 45 minutuz. Hozten denean, erditik zatitu eta marmeladarekin bete. Tarta itxi eta gainetik marmeladarekin margoztu.Hozkailuan gorde.
Estaldura egiteko, jarri ura irakiten, azukrea eta txokolatea bota. Dena ondo nahastuta dagoenean tartaren gainetik botako dugu. Bukatzeko, nahi diren apaindurak jarri gainetik.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa