Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Arbendol eta esne kondentsatuaren krema karamelizatua
Arbendol eta esne kondentsatuaren krema karamelizatua
Osagaiak
  • Albendol edaria - 500 ml
  • Esne kondentsatua - 370 ml
  • Gorringo pare bat
  • Arto-irina - 30 g
  • Limoi bat
  • Banilla adar bat
  • Azukre beltza
  • Mugurdi batzuk
Prestaketa

Laranja garbitu eta azalaren zuria kendu.

Lapiko batean esne kondentsatua bota. Kanela eta laranjako azala gehitu, eta ondo nahastu biak.

Gorringoak irabiatu. Arbendol edaria eta arto-irina gehitu eta nahastu. Behin dena nahastuta, lapikora bota.

Arbendolak labean txingortu.

Krema prest dagoenean katiluetara bota eta arbendol jarri gainean.

Amaitzeko, azukre beltza bota eta krema karamelizatu. Mugurdi batzuk gehitu.