Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Papereko bizkotxo beteak
Papereko bizkotxo beteak
Osagaiak
  • -Bizkotxoak egiteko:
  • Arrautza zuringoak - 100 g (Hiru bat arrautza)
  • Azukrea - 150 g
  • Arrautza gorringoa - 80 g (4 gorringo)
  • Arto-irina - 50 g
  • Irina - 115 g
  • Glas azukea - 50 g
  • -Hur eta banana betegarria egiteko:
  • Banana bat
  • Hur krema
  • -Esne-gain eta txokolate betegarria egiteko:
  • Esne-gaina, 80 g
  • Glas azukrea - 20 g
  • Txokolate beltza - 50 g
  • -Jogurta eta gazte krema muxikeekin egiteko:
  • Jogurt krematsua - 80 g
  • Esne-gaina 80 g
  • Gazta krematsua - 50 g
  • Glas azukrea - 30 g
  • Almibarreko muxikak - 80 g
Prestaketa

Hasteko, arrautzak hartu eta gorringoak eta zuringoak bananduko ditugu. Azukre integrala gehituta, harrotuko dugu.

Gorringoa nahastu eta irina gehituko dugu. Arto irina botako diogu.

Behin nahastuta dugula, manga izeneko poltsa horretan krema hartu eta bizkotxo itxurako siluetak egingo ditugu. Labean 10 minutu eta 200ºC.

Esne-gaina harrotuko dugu. Gure bizkotxoetan erabiliko ditugun gehigarriak prestatuko ditugu. Bananaren zatitxoak, almibarrak...