Azkenburukoak
Gonbidatua: Horacio Chacin gozogilea
NOLA EGIN?
- Zuringoak gorringoetatik banatu.
- Zuringoak harrotu eta hozkailuan sartu.
- Gorringoak eta azukrea nahastu eta irabiatu.
- Kafea eta baileys-a nahastu.
- Bizkotxoa, kafea eta baileys-arekin busti.
- Gorringo eta azukre nahasketari mascarpone gazta gehitu eta irabiatu.
- Zuringo harrotua nahasketarekin nahastu, behetik gora.
- Manga batean sartu nahasketa eta bizkotxoaren barnean jarri, kafe hotzaren gainetik.
- Ondoren, beste bizkotxo kapa bat jarri eta berriro prozesu bera: lehenengo kafea eta baileys-arekin busti eta ondoren nahasketa.
- Hozkailuan eduki egun batez.
- Amaitzeko, kakaoa gainetik bota.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa