Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Tiramisua
Tiramisua
Osagaiak
  • --Irina
  • --Bizkotxoa
  • --Baileys
  • --Kafea
  • --Azukrea
  • --Arrautzak
  • --Mascarpone gazta
  • --Kakao hautsa
Prestaketa

Gonbidatua: Horacio Chacin gozogilea

NOLA EGIN?

- Zuringoak gorringoetatik banatu.

- Zuringoak harrotu eta hozkailuan sartu.

- Gorringoak eta azukrea nahastu eta irabiatu.

- Kafea eta baileys-a nahastu.

- Bizkotxoa, kafea eta baileys-arekin busti.

- Gorringo eta azukre nahasketari mascarpone gazta gehitu eta irabiatu.

- Zuringo harrotua nahasketarekin nahastu, behetik gora.

- Manga batean sartu nahasketa eta bizkotxoaren barnean jarri, kafe hotzaren gainetik.

- Ondoren, beste bizkotxo kapa bat jarri eta berriro prozesu bera: lehenengo kafea eta baileys-arekin busti eta ondoren nahasketa.

- Hozkailuan eduki egun batez.

- Amaitzeko, kakaoa gainetik bota.