Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Karolina pastela
Karolina pastela
Osagaiak
  • --Tartaletak
  • --Zuringoak
  • --Gorringoak
  • --Jogurta
  • --Txokolatea
  • --Arbeletxeko marmelada
  • --Azukrea
  • --Gozogintzako irin fina
  • --Gurina
  • --Arbendola birrindua
  • --Arrautza
  • --Glas azukrea
  • Egilea: Horacio Chacin
Prestaketa

Gonbidatua: Horacio Chacin gozogilea

NOLA EGIN?

Merenge italiarra egiteko:

- Ura eta azukrea kazola batean berotu 190 gradutara iritsi arte.

- Labea 180 gradutan piztu.

- Zuringoa harrotu.

- Ondoren, azukre koilarakada bat gehitu.

- Almibarra gehitu pixkanaka, irabiatzen dagoen bitartean.

- Irabiatzen utzi.

- Orea zabaldu eta moldearen forma eman.

- Txokolatea maria bainuan urtzen jarri.

- Gorringoak irabiatu eta glukosa gehitu.

- Eta maria bainuan berotu.

- Krema manga batean sartu eta orezko moldeak bete.

- Eta labera sartu 20-25 minutuz.

- Merengea mangan sartu eta pasteltxoak bete.

- Hozkailuan sartu eta hozten utzi.

- Amaitzeko, txokolate eta gorringoarekin apaindu.