Azkenburukoak
Gonbidatua: Horacio Chacin gozogilea
NOLA EGIN?
Merenge italiarra egiteko:
- Ura eta azukrea kazola batean berotu 190 gradutara iritsi arte.
- Labea 180 gradutan piztu.
- Zuringoa harrotu.
- Ondoren, azukre koilarakada bat gehitu.
- Almibarra gehitu pixkanaka, irabiatzen dagoen bitartean.
- Irabiatzen utzi.
- Orea zabaldu eta moldearen forma eman.
- Txokolatea maria bainuan urtzen jarri.
- Gorringoak irabiatu eta glukosa gehitu.
- Eta maria bainuan berotu.
- Krema manga batean sartu eta orezko moldeak bete.
- Eta labera sartu 20-25 minutuz.
- Merengea mangan sartu eta pasteltxoak bete.
- Hozkailuan sartu eta hozten utzi.
- Amaitzeko, txokolate eta gorringoarekin apaindu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa