Azkenburukoak
Gonbidatua: 'Alaitz eta Maider' taldeko, Maider Zabalegi abeslaria.
NOLA EGIN?
- Arroz esnea iragazi.
- Arroza eta esnea bereizita hozten utzi.
- Lapiko batean ura irakiten jarri.
- Limoia azalak atera eta fin-fin moztu.
- Ondoren, ur irakinean bota eta lau aldiz egosi.
- Azukrea eta urarekin almibarra egin.
- Limoi azalak uretan egosi ondoren, almibarrean berriro egosi.
- Almibarrari limoi zukua erantsi.
- Kopa batean, lehenengo kapan arroza jarri.
- Ondoren, limoizko almibarra jarri.
- Gero, arroz esneko esnea erantsi.
- Eta amaitzeko, kanela gehitu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa