Azkenburukoak
NOLA EGIN?
- Gorringoak zuringoetatik banandu. Bi arrautzen zuringoa beste zuringoetatik banatu.
- Gorringoak irabiatu.
- Ondoren, azukrea gehitu eta minutu batzuez nahasten jarraitu. Gomendagarria batidorarekin nahastea.
- Arbendol birrindua ere gehitu, eta nahastu.
- Limoi azala erantsi.
- Zuringoak irabiatu harrotu arte.
- Zuringoak orearekin batu eta nahastu 10 minutuz dena harrotu arte.
- Silikonazko moldea gurina eta irinarekin igurtzi.
- Nahasketa silikonazko molde batean jarri eta labean sartu 170 gradutan, ordu erdiz.
- Eginda dagoenean, glas azukrearekin eta kanelarekin apaindu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa