Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Txokolate eta gaztaz beteriko torradak
Txokolate eta gaztaz beteriko torradak
Osagaiak
  • --Esnea, 250 ml
  • --Arrautzak, 4 ale
  • --Banilla estraktuaren koilarakada bat
  • --Kanela hautsaren koilarakada bat
  • --Moldeko ogia, 4 xerra
  • --Gailetak, 4 ale
  • --Hur eta txokolate krema
  • --Mascarpone gazta
  • --Gurina, frijitzeko
  • --Txokolate beltza
  • --Txokolate zuria
Prestaketa

Gonbidatuak: Skakeitan musika-taldeko Olatz Salvador eta Aitor Valcarlos

NOLA EGIN?

- Txokolate beltza eta zuria mikrouhin labean urtu.

- Gailetak txikitu.

- Arrautzak, kanela eta banilla dena ondo irabiatu.

- Esnea gehitu eta nahastu.

- Ogi xerrak arrautza eta esnean busti.

- Ondoren, gaileta birrinduetatik pasa.

- Zartagin batean, gurina urtzen jarri eta ogi xerrak bertan gorritu.

- Ogi xerrak hur eta txokolate kremarekin eta mascarponearekin bete.

- Amaitzeko, txokolate beltza eta zuri urtuarekin apaindu.