Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Marrubi konfiturako tarta, krema ingelesarekin
Marrubi konfiturako tarta, krema ingelesarekin
Osagaiak
  • --Marrubiak
  • --Laranja
  • --Brise pasta
  • --Esnea
  • --Arrautzak
  • --Banilla
  • --Limoi azala
  • --Kanela
  • Egilea: Horacio Chacin
Prestaketa

Gonbidatua: Horacio Chacin gozogilea.

NOLA EGIN?

- Marrubiak beratzen utzi, laranja zukua, laranja azala eta kanelarekin 12 orduz gutxi gora behera.

- Marrubiei zukua kendu eta lapiko txiki batean berotzen jarri.

- Azukrea gehitu eta ondo nahastu.

Krema ingelesa egiteko:

- Esnea berotzen jarri.

- Banillari mamia atera eta esneari gehitu.

- Limoi azala ere esneari gehitu.

- Arrautzari gorringoak atera.

- Azukrea gehitu eta ondo nahastu.

- Esne beroa pixkanaka arrautzei gehitu eta nahastu.

- Berriro ere lapikora gehitu eta berotu 80 gradura.

- Krema iragazi eta hozkailuan utzi ordubetez.

- Brise pasta zabaldu eta moldean jarri.

- Marrubi konfitura krema ingelesarekin nahastu eta moldean jarri.

- Beste orea zabaldu, tiretan zatitu eta gainetik jarri.

- Labea berotzen jarri 180 gradutan.

- Arrautza irabiatu eta brotxa batekin gainetik zabaldu.

- Laberatu 180 gradutan, ordubetez.