Azkenburukoak
NOLA EGIN?
- Arroz irinari esne gordina gehitzen joan eta ondo nahastu.
- Bestetik, esnea berotzen jarri eta limoi-azala gehitu.
- 6 gorringo banatu eta lapiko batean jarri.
- Lapikora azukrea gehitu eta ondo nahastu.
- Arroz irina eta esne gordin nahastua erantsi eta nahastu.
- Azkenekoz, esne beroa gaineratu, irakiten jarri eta bitartean ondo nahastu.
- Limoia kendu eta loditzen utzi.
- Moldea oliotan busti, orea gehitu eta hozkailuan hozten utzi.
Arrautzeztatzeko:
- Pare bat arrautza irabiatu azukrearekin.
- Orea laukitan zatitu eta irinetik pasa.
- Ondoren, arrautza irabiatutik pasa eta zartaginean frijitu.
- Amaitzeko, glass azukrearekin eta kanela hautsarekin apaindu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa