Azkenburukoak
Gonbidatua: Elene Olabarriaga, Araitza Saez eta Irati Zabala, Gernikako Gaudeamus abesbatza taldeko kideak.
NOLA EGIN?
- Azenarioa birrindu.
- Mahaspasak, azukrea eta arrautzak nahastu eta harrotu.
- Irina, jengibre-hautsa, kanela-hautsa, bikarbonatoa eta gatza nahastu eta iragazi.
- Azenario birrindua gehitu eta ondo nahastu.
- Madalena moldeetan banatu eta labean sartu 170 gradutan 20 minutuz.
Gazta krema egiteko:
- Maskarponea eta gazta krematsua nahastu.
- Glas azukrea erantsi eta dena ongi harrotu.
- Koloratzailea erantsi.
- Manga batean sartu eta madalenen gainean jarri apainduz.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa