Azkenburukoak
Gonbidatua: Horacio Chachin, gozogilea, haren bi seme-alabekin; Dana eta Alain.
NOLA EGIN?
- Esne-gaina berotzen jarri eta irakiten dagoenean kakao beltza gehitu eta ondo nahastu.
- Beste kazola batean prozesu berdina; esne-gaina berotzen jarri eta irakiten dagoenean txokolate zuria gehitu eta ondo nahastu.
- Kakao beltzari gurina gehitu eta nahastu.
- Txokolate zuriari kremazko turroia eta gurina erantsi eta nahastu.
- Bi txokolateak hozten utzi.
- Orea azukre urarekin busti.
- Turroi bigun krema harrotu eta ondoren manga batean sartu.
- Krema ilaratan zabaldu eta ondoren, espatula batekin zabaldu eta berdindu.
- Orearekin bildu, eta izkinak apaindu.
- Txokolate beltzarekin bizkotxo guztia estali.
- Apaintzeko, marra batzuk egin.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa