Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Foiea meloi karamelatuarekin
Foiea meloi karamelatuarekin
Osagaiak
  • --Meloia
  • --Foie patea edo moussea
  • --Gazta krematsua
  • --Esnegain pixkatxo bat
  • --Jengibrea
  • --Gatza
  • --Piperbeltz beltza
  • --Azukrea
Prestaketa

Gonbidatua: Asier Alonso, Kantabriako Seldaiz bodegako mahastizaina.

NOLA EGIN?

- Meloia laurden batean moztu, azala kendu eta mandolinarekin xafla finak atera.

- Foie pateari gazta freskoa gehitu eta dena ongi nahastu.

- Ondoren piperbeltz beltza, gatza eta esnegaina ere erantsi.

- Meloi xaflen gainean jarri nahasketa eta bildu.

- Jengibre eta azukrea jarri gainetik eta sopletearekin karamelatu.