Azkenburukoak
NOLA EGIN?
Almibarra egiteko:
- Ura, azukrea eta limoi-azala kazola batean jarri eta irakiten jarri.
- Sukaldeko termometro bat erabiliz almibarrari tenperatura hartuko diogu eta 118 graduetara iristen denean sutik kenduko dugu.
- Gorringoa zuringotik banandu eta ondoren gorringoak irabiatu.
- Almibarrari limoi-azala kendu eta pixkanaka pixkanaka gorringo irabiatuetara bota.
- Behin almibar guztia bota dugunean, kazola batean iragazi.
- Nahasten dugun bitartean berotzen jarri 15 minutuz.
- Masa moduko bat sortzen denean hozten utzi.
- Hotz dagoenean, glass azukrearen laguntzaz bolatxoak egingo ditugu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa