Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Fruitu gelatina gaztaberarekin
Fruitu gelatina gaztaberarekin
Osagaiak
  • Almibarra egiteko:
  • Ura, 200 ml
  • Azukre beltza, 200 gramo
  • Fruituak (kiwia, masustak, ahabiak …) 75 gramo.
  • 3 gelatina-xafla
  • Gaztanbera
Prestaketa

Gonbidatua: Aritz Urdanpilleta kirol elikaduran aditua.

NOLA EGIN?

Ura berotzen jarri eta azukre beltza irakin, azukrea disolbatzeko.

Gelatina-xaflak ur hotzetan bigundu 3 minutuz eta bitartean, fruituak zatitu.

Gelatina-xaflak almibarrean disolbatu eta laranja-zukua gehitu.

Zatitutako fruituak moldeetan jarri eta gelatina disolbatua gehitu.

Hozkailura sartu bi orduz.

Amaitzeko, moldeetatik atera eta eztiarekin eta gaztanberarekin apaindu.