Azkenburukoak
Gonbidatua: Horacio Chacin Zarautzeko Aizpurua gozotegiko gozogilea
NOLA EGIN?
- Labea berotzen jarri 180-200ºC-tan.
- Irinaren laguntzaz, hostore puska luzatu.
- Zirkulu forma duen molde batez baliatuz, xafla zirkularrak atera hostoretik.
- Labera sartu baino lehenago, 15 minutuz hostore xaflak bere horretan utzi. Zuzenean sartu ezkero, puskatu egingo dira.
- 15 minutuak igarotakoan, arrautzarekin busti.
- Ondoren, arbendola gordin birrinduak ipini gainean.
- Labean sartu 180ºC-tan.
- 20 minutu igarotakoan, pantxinetak labetik atera eta erditik zatitu.
- Ondoren, bakoitzaren gustura, esne-gain edo pastel-kremarekin bete. Eta azukre-hautsarekin apaindu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa