Azkenburukoak
NOLA EGIN:
Kasu honetan, laranja, anana, kiwi eta muztio gominolak egingo ditugu, baina edozein fruta erabili daiteke.
-Fruta zuritu eta zatitu (laranja ez dugu iragaziko), ura eta azukrea erantsi eta ondo birrindu
-Nahasketari agar-agarra erantsi eta sueztitu behar da
-Moldeetara pasatu (laranjen kasuan, laranja bera erabil dezakegu moldetzat) eta behin epelduta, gominolak atera eta azukre birrindutik pasatu
Oharra: Muztioa irakiten jarriko dugu eta ez diogu azukrerik botako; agar alga erantsiko diogu, ondo nahastu eta irakinaldi bat eman. Moldeetara pasatu, epeltzen utzi eta azukre birrindutik pasatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa