Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Txokolatezko rabioliak sasoiko marmeladarekin
Txokolatezko rabioliak sasoiko marmeladarekin
Osagaiak
  • -Irin integrala
  • -Arrautzak
  • -Kakao hautsa
  • -Azukrea
  • -Kanela
  • -Olioa
  • -Gatza
  • -Marmelada
  • -Txokolate beroa
  • -Izozkia
Prestaketa

GONBIDATUAK:

Izaskun Urbaneta ta Ainara Baguer pasta biologiko ekoizleak.

NOLA EGIN:

-Orea egiteko, gari-irin integrala, azukrea eta kakaoa nahastu. Osagai hauekin multzo bat egin eta erdian arrautzak jarri. Kanlea pixka bat gehitu eta orea eskuekin ondo nahastu. Orea eginda dagoenean, arrabolarekin luzatu eta xaflak egin.

-Gero laukitxoetan moztuko ditugun rabiolietan marmelada jarri. Xafla laukietan ebaki eta marmelada bildu. Sardexkarekin boltsatxoak itxi.

-Rabioliak uretan egosi, 10 bat minutuz.

-Txokolatea Maria bainuan urtu.

-Rabioliak platereratu, izozkia gehitu eta txokolate urtuarekin ondu.