Azkenburukoak
GONBIDATUAK:
Izaskun Urbaneta ta Ainara Baguer pasta biologiko ekoizleak.
NOLA EGIN:
-Orea egiteko, gari-irin integrala, azukrea eta kakaoa nahastu. Osagai hauekin multzo bat egin eta erdian arrautzak jarri. Kanlea pixka bat gehitu eta orea eskuekin ondo nahastu. Orea eginda dagoenean, arrabolarekin luzatu eta xaflak egin.
-Gero laukitxoetan moztuko ditugun rabiolietan marmelada jarri. Xafla laukietan ebaki eta marmelada bildu. Sardexkarekin boltsatxoak itxi.
-Rabioliak uretan egosi, 10 bat minutuz.
-Txokolatea Maria bainuan urtu.
-Rabioliak platereratu, izozkia gehitu eta txokolate urtuarekin ondu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa