Azkenburukoak
GONBIDATUA:
Maitane Segurola
NOLA EGIN:
-Lapiko batean, ura irakiten jarri. Esnegaina eta azukrea gehitu. Berotzen hasten denean, kanela adar bat eta limoi baten azala gehitu. Infusionatzen utzi.
-Aurrekoak irakin duenean, sutatik atera eta hozten utzi.
-Moldeko ogiari (posible izanez gero, aurreko asteko ogia) ertzak kendu eta laukietan ebaki.
-Esnea hotz dagoenean, molde ogi zatiak bertan busti eta ondo xukatu.
-Molde ogi zatiei gainetik azukre pixka bat bota. Labean sartu, 200ºra, 10 minutuz.
-Torradak labeti atera eta mugurdi marmelada edo siropearekin aurkeztu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa