Azkenburukoak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 0,5-2 euro
Kaloriak: 300 Kcal
GONBIDATUA:
Ander Gorospe
NOLA EGIN:
-Aranpasak edo mahaspasak zatitu.
-Irina, sodio bikarbonatoa, azukrea eta ura nahastu. Ondo irabiatu, maionesa antzeko ehundura duen orea lortu arte. Gero, aranpasak gehitu eta ondo nahastu.
-Zartagin batean, ekilore olioa berotzen jarri eta koilara batez lagunduta, ore zatiak botatzen joan. Gorritzen direnean, sukaldeko paperetara atera. Bukatzeko, azukrea eta kanela hautsarekin ondu. Nahi izanez gero, mugurmi marmeladarekin lagundu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa