Azkenburukoak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: Bienmesabe: 2-3 euro / Kopa: 1-3 euro
Kaloriak: Bienmesabe: 450 Kcal / Kopa: 182 Kcal
NOLA EGIN:
BIENMESABE KANARIARRA:
-Azukrea, ura eta limoi azala lapiko batean nahastu eta hari puntuko almibar bat egin.
-Aurrekoari, arbendola eta kanela hautsa gehitu eta ondo nahastu.Orea sutan eduki, bi minutu inguru eta ateratzerakoan, gorringoak gehitzen joan, nahasteari utzi gabe.
-Orea berriro sutan jarri eta etengabe nahastuz, beste bi minutuz sueztitu.
-Orea lapikotik atera, hoztu eta izozkien lagungarri gisa erabili.
JOGURT ETA MARRUBI KOPA BIZIA:
-100 g marrubi laukietan zatitu. Katilu batean, koilarakada bat azukre eta ozpin pixka bat jarri. Marrubi txikituak bertara bota eta pare bat orduz, hozkailura sartu.
-Gainerako marrubiak irabiagailuarekn birrindu. Jogurta azukrearekin nahastu eta ongi irabiatu.
-Kopa batean, zatitutako marrubiak jarri. Gainean, jogurt geruza bat ipini eta bukatzeko, marrubi birrinduarekin egindako saltsa gainetik bota.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa