Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Sagar brika gaztanbera eta mugurdiarekin
Sagar brika gaztanbera eta mugurdiarekin
Osagaiak
  • -Brik orriak
  • -Errege sagarra
  • -Gaztanbera
  • -Gurina
  • -Azukrea
  • -Mugurdi marmelada
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 1-3 euro

Kaloriak: 370 Kcal

GONBIDATUA:

Maribi Amundarain

NOLA EGIN:

-Errege sagarrak zuritu eta laukitxoetan ebaki.

-Zartaginean, gurina berotzen utzi. Bero dagoenean, sagar zatiak gehitu eta azukrearekin salteatu.

-Brik orriak luzetara ebaki eta gurina urtuarekin margotu.

-Sagar salteatu zati batzuk hartu, gaztanbera pixka batekin nahastu eta brik orrian bildu.

-Lortutako poltsatsoak labean sartu 220ºra, 10 minutu inguru.

-Labetik atera eta mugurdi marmeladarekin lagundu.