Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Turroi izozkia txokolate beroarekin
Turroi izozkia txokolate beroarekin
Osagaiak
  • Turroi biguna, 150g
  • - Esnegaina, 250ml
  • - Arrautza bat
  • - Ura, 150ml
  • - Azukrea, 30g
  • - Txokolate beltza, 50g
Prestaketa

GONBIDATUA:

Ibon Oregi

NOLA EGIN:

- Azukrearekin eta urarekin hari-puntuko almibarra egin eta hozten utzi. Hoztean, gehitu gorringoei eta harrotu.

- Zuringoak harrotu eta gorringoekin nahastu.

- Turroia esnegainarekin nahastuta birrindu, irabiagailu batean laguntzarekin. Ore hau arrautzekin nahastu, erretilu batean sartu dena eta izozkailuan sartu, gogortu arte.

- Txokolatea maria bainuan urtu eta turroi izozkiari gainetik bota.