Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Fruta gelatina
Fruta gelatina
Osagaiak
  • - Sagar zukua, 250 gr
  • - Almibarra, 250 gr ( Muxika, kontserbakoa)
  • - Limoi erdi bat.
  • - Agar-agar algak, 1 gr
  • - Fruitu batzuk (kiwia, marrubiak, muxika,...)
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 1-2 euro

Kaloriak: 1801 kcal

GONBIDATUA:

Aritz Urdanpilleta

NOLA EGIN:

- Nahastu agar-agar algak, sagar zukua, limoi zukua eta almibarra, eta jarri sutan berotzen.

- Utzi lapikoan dagoena pare bat minutuz irakiten, ondo nahasten dugun bitartean, eta atera sutatik. Utzi epeltzen.

- Moztu fruituak laukitxotan eta sartu kopetan. Zukua epeldutakoan, banatu kopetan eta utzi hozten.