Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Txokolate eta jogurt gutizia
Txokolate eta jogurt gutizia
Osagaiak
  • - Txokolate beltza, 125 g
  • - Esnegaina, 100 g
  • - Kafea, 30 g (egindako kafea)
  • - Banila zotz bat
  • - Gurina, 20 g
  • - Jogurt greziarra
  • - Panela azukrea, 50 g
  • - Pistatxoa, 25 g
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 0.80-2 euro

Kaloria: 591 kcal

GONBIDATUA:

Aitor Lopez Rekarte

NOLA EGIN:

- Lapiko txiki batean esnegaina eta bainila zotza berotzen jarri. Irakiten hasi behar denean, sutatik atera eta estalita epeltzen utzi.

- Txokolatea txiki-txiki egin, eta mikrouhin labean sartu kafearekin batera, urtu dadin.

- Urtutakoan, txokolatea gehitu esnegainari, bainila adar gabe. Ondo nahastu eta ondoren gurina gehitu barilla batekin ondo irabiatuz. Ore guztia ondo nahastuta dagoenean, hozkailuan eduki, 2 ordu.

- Katilu batean txokolate krema geruza bat jarri, gero jogurt geruza bat azukrearekin onduta. Amaitzeko, pistatxo batzuekin apaindu.