Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Budina
Budina
Osagaiak
  • - Esnea, ½ l
  • - Arrautzak, 4 ale
  • - Azukrea, 4 koilarakada (80 g)
  • - Errege sagarra, 2 ale
  • - Azukrea, 5 koilarakada
Prestaketa

- Zailtasuna:

- Kostua:

- Kaloriak:

GONBIDATUA:

Kattalin Arzallus

NOLA EGIN:

- Esnea berotzen jarri. 4 koilarakada azukrerekin karamelua egin eta budin moldeari bota.

- Sagarrak zuritu, zatitu eta azukre pixka batekin sueztitzen jarri.

- Arrautzak koilarakada bat azukrerekin nahastu. Ore honi esnea gehitu eta iragazi.

- Budina egiteko, molde batean sagar erregosiak bota eta esnea gehitu. Sartu budina "Maria bainuan" eta 35-45 minutu labean eduki, 180º.