Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Kremazko Torradak
Kremazko Torradak
Osagaiak
  • - Esnea, 500 g
  • - Azukrea, 100 g
  • - 2 arrautza
  • - Maizena, 60 g
  • - Kanela hautsa
  • - Limoi azala
  • - Arrautzak, irina eta ekilore olioa
Prestaketa

Zailtasuna: Normala

Kostua: 1-2 euro

Kaloriak: 495 kcal

GONBIDATUA:

Mari Tere Alberdi

NOLA EGIN:

- Hartu esnearen hiru laurden, eta jarri limoi azalarekin irakiten.

- Nahastu Maizena, azukrea eta sobratutako esnea.

- Irabiatu arrautzak eta nahastu aurrekoarekin. Gehitu irakindako esnera bertara, iragazi eta sutan jarri berriro ere.

- 10 bat minutu sutan izan ondoren, bota plaka koipeztatu batera, eta utzi ondo hozten.

- Moztu laukietan, irin eta arrautzetatik pasa, eta frijitu oliotan.

- Bota kanela hautsa gainetik.