Azkenburukoak
Zailtasuna: Ertaina
Kostua: 0,80-1,50 euro
Kaloriak: 350 kcal
GONBIDATUA:
Juantxu Larruzea
NOLA EGIN:
Nahastu ontzi batean olioa, esnea, gatza eta ozpina. Apurka apurka Irina gehitu eta eskuekin masa bat egin. Eskuetan eta mahai gainean ez dela itsasten ikusten dugunean, masa eginda egongo da.
Arrabol baten laguntzarekin, masa mahai gainean luzatu eta metalezko tutu batzuetan bildu pare bat buelta emanaz.
Oliotan frijitu, kendu tutua eta gorde.
KREMA
Irakin esnea kanelarekin.
Nahastu gorringoak, arrautza,azukrea eta irina esne pixka batekin eta gero guztia esne beroa dagoen ontzira gehitu.
Irakin dena 10 minutu, ongi mugitzen dugun bitartean.
Iragazi krema eta hozten utzi.
Bete tutuak eta glass azukrea bota gainetik.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa