Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Tiramisua
Tiramisua
Osagaiak
  • Aparra:
  • -Mascarpone gazta, 250 g
  • -Gorringoak, 3
  • -Esne-gaina, 200 g
  • -Azukrea, 3 koilarakada
  • -Esnea, 100 g
  • Oinarria:
  • -Papereko bizkotxoak, 8
  • -Kafea, 1
  • -Amaretto-likorea, 1 txorrotada
  • -Azukre txikia, 1 koilarakada
  • -Kakaoa
Prestaketa

Hasteko, bizkotxoak amaretto-likore eta kafetan busti.

Arrautza gorringoak eta azukrea ontzi batean jarri eta maria bainuan harrotu.

Mascarpone gazta, esnea eta esne-gaina nahastu ontzi batean eta aurretik harrotutako gorringoekin bat egin.

Guzti hau sifoian sartu eta hozkailuan hozten utzi. Hotz dagoenean, siforiari presioa sartu.

Kopa edo edalontzi batean geruza ezberdinak sortzen joan, krema eta bizkotxoa txandakatuz.

Apaintzeko, tiramisuaren gainean bizkotxo zati bat eta kakaoa apur bat bota.