Azkenburukoak
- Kazola batean, jarri azukrea limoiarekin berotzen, karamelua egiteko.
- Bota karamelua moldera.
Flana prestatzeko
- Nahasi arrautzak azukrearekin, eta gehitu esnea, aldez aurretik irakinda.
- Bota nahasketa iragazia moldera.
Bizkotxoa prestatzeko
- Irabiatu arrautzak azukrearekin.
- Gehitu irina bahetuta, eta nahasi ongi orea.
- Gehitu kontu handiz moldeko flanaren gainera.
- Sartu moldea beste ontzi batean, maria bainuan jartzeko.
- Egin aurrez 160 graduan berotutako labean, 20 minutuz.
- Busti bizkotxoa ron-almibar batez.
- Utzi hozten, eta atera moldetik.
- Atera platerera jogurt-izozkiarekin, eta gehitu karamelu-jarabea.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa