Azkenburukoak
Lehenik, karamelua egin, eta moldera botako dugu. Gero, esnea, esne kondentsatua, eta gazta (Philadelhia) eta ura botako ditugu ontzi batera. Ontzia sutan jarriko dugu, eta etengabe eragingo diogu hagatxo batzuekin, erre ez dadin. Ondo nahasita eta bero dagoela ikusten dugunean, irakin gabe, surtatik aterako dugu.
Bol batean, ahalik ondoen irabiatuko ditugu arrautzak, eta aurreko nahasketa arrautzetara botako dugu. Ongi nahasi, eta irabiatu egingo dugu moldean. Moldea azpil batean jarriko dugu maria bainuan, eta labean sartuko dugu ordubetez 165 graduan, gutxi gorabehera. Labetik atera, eta hozten utziko dugu hozkailuan 24 orduz.
Moldetik atera, eta zerbitzatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa