Itxi

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Azkenburukoak

Txokolate eta marrubizko fondata, bioleta-izozkiarekin
Txokolate eta marrubizko fondata, bioleta-izozkiarekin
Osagaiak
  • Txokolatea
  • Marrubiak
  • Gurina
  • Gorringoak
  • Azukrea
  • bioleta-izozkia
Prestaketa

Hasteko, egin marrubizko purea azukre pixka batekin, eta izoztu izotzontzietan. Bestetik, fondanta egiteko, txokolatea eta gurina urtu egin behar dira eta gehitu gorringoak azukrearekin harrotuta. Gero, sartu orea molde metaliko biribil batean, eta erdian, marrubi-pure pixka bat. Bete gainerakoa fondant-orez.

Azkenik, sartu labean erabat egin arte. Atera fondanta moldetik, eta lagundu bioleta-izozkiaz, marrubiz eta txokolatezko zatitxoz.