Azkenburukoak
Hasteko, bol batean, jarri pikuak ronez estalita. Bitartean, zuringoak harrotu elur-puntua lortu arte, azukre pixka batekin, bai eta esne-gaina ere, azukre pixka batekin. Bestetik, esne-gaina eta arrautza-zuringoak nahasi, espatula batekin. Gero, pikuak txiki-txiki egin behar dira, eta aurreko nahasketarekin nahasi, poliki-poliki. Erabilitako moldeetan, karamelua egin, eta bertan jarri behar da biskuita. Jarraian, hozkailuan eduki, bizpahiru orduan. Bitartean, laranja-zukua berotzen jarri, eta txokolate beltza bertan urtu behar da.
Azkenik, txokolate beltza oinarrian jarri, eta gainean biskuita jarri behar da. Bukatzeko, arbendol txigortuarekin apaindu egindakoa.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa