Azkenburukoak
Trontza bakoitzari azala kendu eta erdian duen zati gogorra ahizto baten laguntzaz txukun txukun kendu.
Zaratagin bat sutan berotzen jarri, bertara kafe-koilarakada bat gurin gehitu eta gurina urtzen hastean anana zatiak zartaginera gehitu, kafe-koilarakada bat azukrearekin batera.
Gurina eta azukrea erretzean anana karamelizatzea lortuko dugu, orduan ananari buelta eman eta beste aldetik ere minutu exkax batez gorritu. Gauza bera egin gainontzeko 3 zatiekin, aldiko gurina eta azukrea gehituz. Anana guztiak gorrituta ditugunean gorde.
Erabili dugun zartagin berera esnegaina bota eta su bizian pare bat minutuz irakiten eduki. Honekin karamelo saltsa lortuko dugu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa