Ikusi Joseba Arguiñanoren gastronomia saioko bideoak | Sukaldaria EITB
Bideoak
Joseba Oteguik ardi-esnearekin egiten den 'Gaxura' krema aurkeztu dio Arguiñanori
Joseba Oteguik ardiaren esnetik eratorritako gazura krema egiteko erabili du eta saltzen ari da. Joseba Arguiñanok 'Gaxura' barbarinak laguntzeko erabili du.
IRURI Artzai Gazta: Maider Martinez kanariar-legutiarraren...
Saritutako platera prestatu du Josu Fernandez de Larranoak...
Sega munduan murgildu ostean, Josebak Asteasuko ardi-zezina...
Boloniako saltsa beganoz betetako kuiatxo loreak prestatu...
Tolosan izango da Joseba Arguiñano 'Sukaldaria' saioarekin...
IRURI Artzai Gazta: Maider Martinez kanariar-legutiarraren...
Saritutako platera prestatu du Josu Fernandez de Larranoak...
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa
Edukiak zuzen ikusteko, eguneratu nabigatzailea
Gure webeko funtzio batzuekin bateragarritasun arazorik ez izateko, nabigatzailea eguneratu eta bertsiorik berriena jartzea gomendatzen dizugu.
Gutxienez bertsio hauek izatea komeni da:
- Google Chrome 37
- Firefox 40
- Internet Explorer Edge
- Safari 2
- Opera 36
Nabigatzailearen zein bertsio duzun jakiteko, whatbrowser.org erabil dezakezu.