Errezetak
Saihetsa gatzaz eta piperraz ondu eta hutsean ontziratu. Tenperatura baxuan egosi roner batean edo lurrinezko labe batean 12 orduz, 70 º C-tan. Gero, hozten utzi, hezurgabetu eta anoatan banatu.
Labeko erretilu batean anoak jarri, eta soja eta olio nahasketa baliatuz, pintatu. Labean sartu, aurretik 20 minutu 200º C-tan berotu eta gero, eta 5 minuturo soja eta olio nahasketa baliatu anoak pintatzeko.
Patata egosi eta zanpatu, marmitakoa izango balitz bezala. Egosi eta gero, gatza eta tipula karamelatua gehitu eta guztia zanpatu.
Turmix batean ozpin-olioaren osagai guztiak jarri eta dena nahastu.
Ogi xafla finak txigortu.
NOLA AURKEZTU
Patata-ohea egin, saihetsa gainean jarri, ozpin-olioarekin busti eta ogi txigortuarekin apaindu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa