Itxi

Errezetak

Errezetak

Miniaturak

Arrautza, atungorri eta onddo pisto pintxoa
Arrautza, atungorri eta onddo pisto pintxoa
Osagaiak
  • -Ogi tosta
  • -Tipula
  • -Piper gorria
  • -Piper berdea
  • -Kuiatxoa
  • -Onddo beltzak, 250 g
  • -Arrautza-gorringoa
  • -Perrexila
  • -Atungorria
  • Egilea: Batzokia, Laudio
Prestaketa

NOLA EGIN

Hasteko, ogi tosta labean lau minutuz belztuko dugu eta oliba olio pixka bat gaineratuko diogu.

Kalabazina, piperra eta onddoekin pisto bat egingo dugu.

Arrautza gorringoari, azukre eta gatzez uretan eginiko disoluzio baten bidez, gominola ehundura emango diogu.

Azkenik, atungorriaren carpaccioa gatza eta piparraz onduko dugu.