Itxi

Errezetak

Errezetak

Miniaturak

Onddo broxeta urdaiazpikoarekin
Onddo broxeta urdaiazpikoarekin
Osagaiak
  • -Kilo bat txapel (onddoak)
  • - Oliba-olio birjin estra, baso erdi
  • - Ardo zuria, edalontzi bat
  • - Berakatza
  • - Gatza
  • - Urdaiazpikoa
  • Egilea: Maite taberna, Lekeitio
Prestaketa

NOLA EGIN

Errezeta honetan onddoen txapelak soilik erabiliko ditugu. Txapel hriek ondo garbituko ditugu, hasteko. Ondoren, zartagin batean, olioa eta berakatza pixka bat gorritu behar dira eta segidan, txapelak, gatza eta ardoa bota ostean, tapa ipiniko dugu eta ordu betez sutan utzuko dugu.

Behin ateratakoan, onddoak urdaiazpikoarekin batera txotx batean jarri.