Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Ilar malkoak eta zainzuriak idiazabal gaztarekin
Ilar malkoak eta zainzuriak idiazabal gaztarekin
Osagaiak
  • Ilar malkoak
  • Ilar kimu freskoak
  • Tipulina
  • Errefautxoa
  • Perretxikoak
  • Idiazabal gazta
  • Esne-gaina
  • Tipula
  • Txakolina
  • Gorringoa
  • Lore freskoak
Prestaketa

Barazki guztiak garbitu, eta ilarrak lekatu.  Tipula salteatu, baina kolorea hartu gabe. Ondoren, gatza eta piperra bota, eta murrizten utzi. Txakolina bota, eta, berriro, murrizten utzi. Azkenik, esne-gaina gehitu, eta irakinaldi txiki bat eman.

 

Perretxikoak salteatu, eta gorringoa prestatu.

 

Bukatzeko, platerera atera.