lehenengoak
Lehenik eta behin, patatak eta kuia garbitu, zuritu eta zatitu. Xerretan zatitu, eta bakoitzari gatza, olioa eta erromeroa gehitu.
Ondoren, laberatu, 180 graduan, 25 bat minutuz. Patata beti zerbait gehiago, gogorragoa delako. Laberatu ondoren, geruzetan muntatu, eta labe beroan utzi, elkartu daitezen.
Bestalde, focaccia sinple bat prestatu. Bol batean, irina, olioa, gatza eta okin-legamia nahastu. Orea prestatu, eta ordu pare bat utzi harrotzen. Bukatzeko, luzatu, eta laberatu, 25 bat minutuz gutxi gorabehera, 200 graduan.
Azkenik, forma geometriko batekin lagunduta eta 2 focaccia zatitxorekin zerbitzatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa