Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Pulled pork pizza
Pulled pork pizza
Osagaiak
  • (2 pertsonarentzat)
  • Pizza orea:
  • Pizza egiteko irina, 400 g
  • Arto semola, 100 g
  • Ura, 320 g
  • Oliba olioa, koilarakada bat
  • Gatza, 10 g
  • Legamia, 20 g
  • Pulled pork:
  • Txerri solomo burua, kilo bat
  • Kuminoa
  • Piperrautsa
  • Jengibre hautsa
  • Tipula hautsa
  • Baratxuri hautsa
  • Oregano lehorra
  • Ezkai lehorra
  • Laranja zukua, 200 ml
  • Gatza
  • 2 tipula
  • 8 baratxuri atal
  • Pizzaren osagaiak:
  • Tomate frijitu saltsa
  • 8 oliba beltz
  • Mozarella bat
  • Emmental birrindua, 40 g
  • Gouda birrindua, 40 g
  • Gazta ondua, 40 g
  • Albahaka, sorta bat
  • Oregano lehorra, pixka bat
  • 6 hirugihar xerra
  • Azenario bat
  • Tipulin bat
Prestaketa

Pizza orea

Elkartu osagai guztiak eta oratu 20 minutu inguru, luzatu eta oratu, glutena osatu arte. Pausatzen utzi inguru epelean masa bikoiztu arte.

Pulled pork

Ontzi batean hautsezko osagai guztiak elkartu. Txerri solomo buruari olioa bota eta hauts nahasketarekin igurtzi.

Erretilu batean tipula juliana eran eta baratxuria moztuta sartu. Txerri zatia gainean jarri. Laberatu 150 ºC-an (esateko: graduan) 3 orduz. Buelta ematen joan haragia alde guztietatik ondo egiteko.

Ondoren 10 minutuz egoten utzi eta bi sardexkarekin mamia banatu / atera /// mamia izpitu (desmenuzar).

Pizzaren osagaiak

Pizza orea gari semolaren laguntzaz luzatuko dugu eta bertan tomate frijitua jarriko dugu; ondoren, tipula eta azenarioa txikituta; Pulled porkaren haragia xehatuta/izpituta, hirugiharra zatituta, mozarella gazta xerrak; oliba beltzak moztuta, gazta birrinduak eta albahaka eta oregano lehorra. Laberatu 180ºC-an 15-20 minutuz.

Bukaera

Pizza erretilu batean aurkeztu.