Bigarrenak
Brokoli biribilkia izokinarekin:
Brokoli erdia birringailutik pasa eta ontzi batean utzi. 2 arrautzak, oreganoa, baratxuria eta gatza bota, nahastu eta paperarekin estalitako labe erretilu batean luzatu zentimetro bateko lodierarekin. 180ºC-tara sartu 15 minutuz. Hozten utzi eta maionesa saltsa luzatu, alde batean izokin xerrak luzatu eta biribildu paperaren laguntzaz. Berriro beste 5 minutuz labean sartu eta ondoren moztu.
Jogurt, ahuakate eta martorri saltsa:
Ontziratu osagai guztiak eta birringailuarekin txikitu.
Barazki salteatuak:
Barazkiak makilatxotan moztu eta zartagin batean bananduta salteatu olioarekin. Ondoren, bota gatza eta kurkuma pixka bat.
Bukaera:
Plater baten erdian saltsa jarri, gainean brokoli biribilkiak eta inguruan barazki salteatuak.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa