Bigarrenak
Hegaluzea onduta:
Almaizean, perrexila, baratxuria, limoi zuku tanta batzuk eta soja saltsa sartu. Ondo zanpatu, eta olio tanta batzuk gehitu.
Hegaluzea xerratu, gazitu eta almaizean txikitutako osagaiekin igurtzi; minutu batzuez, ontzen utziko dugu.
Zartagin bat ondo berotu, eta hegaluzea bertan gorritu.
Tipula gorri erregosia:
Tipula zuritu, juliana eran moztu, eta zartagin batean, olioarekin ondo gorritu bigundu arte.
Piper gorri erre saltsa:
Piper gorriak zuritu, zatitan moztu, eta zartagin batean, olioarekin ondo gorritu, baratxuriarekin batera.
Hur emultsioa:
Hurrak zartaginean txigortu, ontzi batean sartu, eta beste osagaiekin birrindu.
BUKAERA:
Plater batean, koilarakada bat tipula jarri, eta gainean, hegaluzea gorrituta. Piper gorri saltsarekin estali, eta ondotik, hur emultsioa bota
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa