Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Pakorak jogurt eta tomate saltsa biziarekin
Pakorak jogurt eta tomate saltsa biziarekin
Osagaiak
  • (2 pertsonarentzat)
  • Pakora orea:
  • Azalorea, 100 g
  • Tipulina, 100 g
  • Azenarioa, 100 g
  • Txitxirio irina, 125 g
  • Ura, 70 g
  • Kumino hautsa, 10 g
  • Garam masala, 10 g
  • Bikarbonatoa, 5 g
  • Gatza, 5 g
  • Oliba olioa birjina estra
  • Jogurt eta curry saltsa:
  • Greziar jogurt bat
  • Granny Smith sagar bat
  • Eztia, koilarakada bat
  • Currya, koilarakadatxo bat
  • Menta hostoak txikituta
  • Lima baten zukua
  • Tomate saltsa bizia:
  • Tomate saltsa, 2 koilarakada
  • Laranja erdi baten zukua
  • Piperrautsa, koilarakada bat
  • Oregano lehorra, koilarakadatxo bat
  • Oliba olioa, txorrotada on bat
  • Ozpina, txorrotada bat
  • Jengibre birrindua
  • Siracha saltsa, koilarakada bat
  • Gatza
  • Pipermina
Prestaketa

Pakora orea

Txikitu barazkiak brunoise eran, eta azalorea 3 minutuz egosiko dugu. Ontzi batean txitxirio irina eta ura sartu, ondo nahastu eta bikarbonatoa, kuminoa eta garam masala gehitu. Nahasten jarraitu, eta barazkiak sartu. Olioa berotzen jarri, eta bero dagoenean, koilara batekin pakora ore multzoak botatzen joango gara. Biribilak geratzea ahaleginduko gara. Paperean xukatu.

Jogurt eta curry saltsa

Jogurta ontzi batera sartu, eta bertara sagar kuboak, ezti koilarakada, currya, menta txikitua eta lima zukua sartuko ditugu. Ondo nahastu.

Tomate saltsa bizia

Ontzi batean osagai guztiak sartu eta birringailuarekin ondo nahastu.

Bukaera

Katilu batean pakorak jarriko ditugu, eta bi saltsak aldamenean, ontzitxo banatan, pakorak bustitzeko.